HAJUNPOISTO ESPOO, HELSINKI & VANTAA

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Suoritamme otsonoinnit eli hajunpoistot pinttyneisiin hajuihin asuntoihin, liiketiloihin/toimistoihin, kesämökeille, asuntoautoihin- ja vaunuihin, veneisiin jne. Hajunpoistolla voidaan poistaa epämiellyttävät hajut esimerkiksi asunnosta, jossa on tupakoitu. Otsonoinnilla voidaan myös auttaa allergikkoja esim. asuntoa vaihdettaessa, tai vaikkapa lemmikkien, paistorasvan hajun, ummehtuneen tai muun epämiellyttävän hajun poistamiseksi. Käytössämme on alan uusimmat ja tehokkaimmat ammattilaislaitteet hajunpoistoon, ionisaattori -toiminnolla varustettuna. Muista hyödyntää kotitalousvähennysvähennys ao. hinnoista!

Tehokas hajunpoisto

Otsonoinnoin eli hajunpoiston aikana tilassa ei saa olla ihmisiä, eläimiä, huonekasveja tmv elävää. Otsonointi kestää tuuletus- ja varoaikoineen 1-2 vuorokautta riippuen hajunpoiston kohteena olevasta tilasta. Otsonointi- ja ionisointi -palveluita tarjoamme paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu. Suurempia ja vaativampia kohteita suoritamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, soita 040 140 2150!

Hinnat (sis. alv.), muista hyödyntää kotitalousvähennys -60% ao. hinnoista!

Autot ja alle 15m² tilat                                   175€
Yksiöt                                                                 275€
Kaksiot                                                               325€
Kolmiot                                                              375€
4h+k                                                                   415€
5h+k                                                                   425€

Suuremmista kohteista pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai soita 040 140 2150!

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen palveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja