KALUSTE- JA TEKSTIILIPESUT

Soita ja tilaa tai täytä yhteydenottolomake | 040 140 2150

Huonekalujen pesu, tekstiilipesu sekä tahranpoistot Sinun kotonasi tai yrityksesi toimitiloissa!

Onko sohvaan tullut ajan saatossa likaa, tuoliin tullut tahroja, auton, veneen, asuntoauton/vaunun penkit likaiset… Vaikka saisit itse poistettua tahran osittain, epämiellyttävä haju todennäköisesti jää kalusteeseen/tekstiiliin. Tässä vain muutamia esimerkkejä, jolloin omat kotikonstit eivät enää riitä ja on kutsuttava ammattilainen paikalle!

Vietämme sängyssä n. kolmasosan elämästämme, ja siksi onkin tärkeää, että siinä on miellyttävää nukkua mutta ennen kaikkea myös sängyn on oltava raikas ja puhdas! Meistä jokaisesta irtoaa yhden yön aikana keskimäärin 2 grammaa ”kuollutta” ihoa/hilsettä, eli n. 700g vuodessa. Parisängyssä kahdelta hengeltä siis liki 1,5 kiloa! Myös pölypunkit saavat häädön sängystäsi samalla kerralla.

Nukkumisen tärkeyttä elämänlaadussa ei voi koskaan korostaa liikaa, sen ovat useat tutkimukset osoittaneet vuosi toisensa jälkeen.

Aamulla väsynyt, tukkoinen tai flunssainen olo? Yhtenä erittäin hyvänä apuna laadukkaan sängyn lisäksi on pitää sänky puhtaana! Miten se tapahtuu? Me kerromme sinulle!

Kaikissa tekstiilien, huonekalujen, sänkyjen ja sohvien pesuissa sekä tahranpoistoissa käytämme ympäristö- ja allergiaystävällisiä pesuaineita.

Huonekalujen pesujen yhteydessä suosittelemme myös pestävän kalusteen/tekstiilin suoja-ainekäsittelyä, joka auttaa ja helpottaa huonekalun puhtaanapitoa jatkossa. Suoja-aine muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Suojakäsittely ei muuta kankaan tuntumaa tai ulkonäköä, eikä vaikuta materiaalin muihin ominaisuuksiin. Se sopii näin ollen erinomaisesti esimerkiksi sohvanpesun yhteyteen.

Suoritamme huonekalujen pesut, sohvanpesut ja tekstiilipesut Espoon, Helsingin ja Vantaan lisäksi myös muualla pk-seudulla. Käytössämme on parhaat menetelmät ja laitteet huonekalujen ja tekstiilien pesuun.

Huonekalujen pesu & Sohvanpesu koko Uudenmaan alueella ilman matkakuluja!

Sängyn syväpuhdistus- ja pesu

Aivan aluksi poistetaan sängystä/patjoista kaikki ns. kuivalika eli kuollut iho, pöly ja muu aines syvältä patjasta. Sen jälkeen pesemme pois painehuuhtelulaitteella pois mm. rasvaisen lian. Näet tulokset heti paikan päällä kun asiantunteva ammattilaisemme näyttää Sinulle mitä kaikkea sängystäsi on tullut. Kaiken huipuksi, sänky on käyttökuiva n. 4 tuntia pesun ja syväpuhdistuksen jälkeen!

Sohvan pesu Espoo, Helsinki, Vantaa ja koko pk-seutu!

Sohvanpesun aluksi imuroidaan sohvan pinnalta sekä kankaan alta pois kuiva irtolika, pöly yms. jonka jälkeen sohva pestään kauttaaltaan painehuuhtelulaitteella. Mikäli sohvassa on likatahroja ruoasta, juomasta tmv, meillä on käytössämme erilaisia puhdistusaineita erilaisille tekstiileille, jotta voimme olla varmoja, ettemme vahingoita sohvaasi millään tavalla sekä myös sen vuoksi, että eri päällystemateriaalit ja tahrat vaativat erilaisia puhdistusaineita. Teemme sohvanpesuja Espoon, Helsingin ja Vantaan lisäksi tarvittaessa koko pk-seudulla. Sohva kestää kuivua hieman kauemmin kuin sänky riippuen materiaalista, mutta silti sekin on käyttökuiva keskimäärin jo 8 tunnin kuluttua sohvan pesusta!

Mattojen pesu

Aluksi matto syväpuhdistetaan pohjaa myöden eli pöly, hiekka ja muu irtoaines. Tämän jälkeen levitetään kyseiseen materiaaliin oikeanlainen puhdistusvaahto joka irroittaa rasvaisen ja pinttyneen lian. Tämän jälkeen lopuksi likaiseksi muuttunut puhdistusvaahto kerätään/imetään pois ja matto jää ainoastaan pintakosteaksi n. 0,5-1,5 tunniksi maton paksuudesta riippuen. Lattioita ei tarvitse erikseen suojata ennen pesua, eikä mattoja tarvitse siirtää tai kuljettaa minnekään vaan ne voidaan pestä omalla paikallaan Teidän kodissanne koska pesun aikana puhdistusvaahto ei ehdi mennä läpi matosta lattiaan. Mattosi on siis käyttökuiva jo 2 tuntia pesun jälkeen!

Saat tilattua huonekalujen, sohvien, sänkyjen ja mattojen pesun siivousalan ammattilaisilta. Pystymme pesemään turvallisesti kaikki materiaalit (pl. silkki, silkkisekoite ja sisal).

HINNASTO, minimitilaus 100 EUR

Sohvien (myös nahkasohvat) pesuhinnasto

rahi                             25€
2-istuttava                 100€
3-istuttava                 135€
4-istuttava                160€
5-istuttava                 185€
6-istuttava                 190€
Suoja-ainekäsittely   15€ / sohva

Mattojen pesuhinnasto

1 matto                      60€
2 mattoa                    110€
3 mattoa                    155€
4 mattoa                    185€
5 mattoa                    210€
6 mattoa                    245€
Suoja-ainekäsittely   15€ / matto

Sängyn syväpuhdistus ja pesuhinnasto

80-100cm leveä sänky                70€
yli 100cm leveät sängyt              100€
Suoja-ainekäsittely                     15€ / sänky

Tuolien pesuhinnasto

Iso nojatuoli                                        50€
Keittiön/ruokapöydän tuoli            20€/kpl
Toimisto-/kokoushuoneen tuoli    20€/kpl
Tuolin suoja-ainekäsittely               5€/tuoli
(jos samassa kohteessa 8 tuolia tai enemmän, pyydä tarjous soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella TÄSTÄ!

TILAA HETI JA HÄMMÄSTY ILOISESTI!

Huom. mikäli pestävässä huonekalussa/tekstiilissä on ihmisen tai eläimen eritteistä (mm. virtsa, uloste, oksennus), hintaan lisätään tapauskohtainen desinfiointilisä.

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen palveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja