KOTISIIVOUS JA YRITYSSIIVOUS LAHTI & UUSIMAA

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Koti on Meille jokaiselle tietyllä tavalla pyhä, ja erittäin henkilökohtainen paikka, siksi onkin tärkeää kenet sinne päästää, varsinkin jos pitää lähteä kokonaan tai osittain pois siivouksen ajaksi. Me emme sitä vaadi, jokainen Teistä voi olla omassa kodissaan myös siivouksen ajan. Siivoojamme käyttävät tarvittaessa hengityssuojainta sekä nitriilikäsineitä työssään. Suoritamme kotisiivouksia Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla.

Siivousten ja ikkunanpesun hinnat Lahden seudulla:

– Kertasiivoukset 44€/h
– Sopimussiivous 1, 2 tai 4 viikon välein 42€/h

Pk-seudulla:

– Kertasiivoukset 48€/h
– Sopimussiivous 1, 2 tai 4 viikon välein 46€/h

Kotisiivouksessa voimme tehdä työn Sinun siivousvälineilläsi ja puhdistusaineillasi, jolloin lisäkuluja ei tule.

Halutessasi siivoojamme tuo kaiken tarvittavan mukanaan kotisiivoukseen, eikä sinun tarvitse huolehtia, löytyykö siivouskaapistasi varmasti kaikki oikeat pesuaineet eri pinnoille ja materiaaleille, onko mikrokuituliinoja riittävästi jne. Tässä Sinulle huolettomassa vaihtoehdossa on simppeli hinnoittelu pesuaine- ja välinekuluille:

  • Kerta- ja sopimussiivouksissa 8€/siivouskerta
  • Muutto-, remontti- ja allergiasiivouksissa 15€/siivouskerta

Teemme myös yrityssiivouksia Lahdessa ja Uudenmaan alueella. Yritykset, vuokranantajat, air-bnb ja esimerkiksi suuret kohteet, pyydä tarjous!

Yritys- ja kotisiivouksissa käytämme Bernerin kotimaisia ”HETI” -tuotesarjan tuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteilla on myös kotimainen Joutsenmerkki sekä ympäristöystävällisyydestä kertova Ympäristömerkki.

Pääkaupunkiseudulla (tapauskohtaisesti myös muu etelä-Suomi) tarjoamme myös seuraavat palvelut nopeasti, edullisesti ja luotettavasti:

– Asuntojen, varastojen, kuolinpesien sekä kaikkien muiden mahdollisten tilojen tyhjennykset, lisäksi irtaimiston/roskan tarvittava asianmukainen lajittelu ja poisvienti Sortti-asemalle tai käyttökelpoiset lahjoitetaan niitä tarvitseville tai viedään Kierrätyskeskukseen.

Me räätälöimme niin sopimussiivoukset, kertasiivoukset ja sopimussiivoukset, ja muuttosiivoukset, allergiasiivoukset ja remonttisiivoukset aina Sinun tarpeidesi mukaan!

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen (-60%) kotisiivouspalveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja