LOPPU- JA MUUTTOSIIVOUS ESPOO, PK-SEUTU & LAHTI

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Asunnon ostaja ja myyjä sopivat usein, että asuntoon on tehty muuttosiivous asuntokaupan yhteydessä, sekä suurin osa vuokranantajista vaatii oman tehtävälistansa mukaisen siivouksen vuokralaisen vaihtuessa. Me räätälöimme niin kertasiivoukset ja sopimussiivoukset,  muuttosiivoukset, loppusiivoukset, allergiasiivoukset ja remonttisiivoukset aina Sinun tarpeidesi mukaan! Siivoojamme käyttävät tarvittaessa hengityssuojainta sekä nitriilikäsineitä työssään. Suoritamme muuttosiivouksia paikkakuntien Espoo ja Lahti lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Muuttosiivouksissa käytämme Bernerin kotimaisia ”HETI” -tuotesarjan tuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteilla on myös kotimainen Joutsenmerkki sekä ympäristöystävällisyydestä kertova Ympäristömerkki.

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen (-60%) kotisiivouspalveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja