RAIVAUS- KALMA- JA ERIKOISSIIVOUKSET

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Raivaussiivouksella tarkoitetaan useimmiten sellaista asuntoa tai kohdetta, jonne on joko vuosien varrella kerääntynyt tai hamstrattu paljon tavaraa tai sinne on kerääntynyt roskaa erittäin paljon. Meillä on kokemusta tämänkaltaisista kohteista runsaasti, joten älä jännitä ottaa yhteyttä.

Erikoissiivoukset voivat olla osaltaan myös raivaussiivouksen kaltaisia, mutta lisäksi siivottavana voi olla esimerkiksi ulostetta tai muita eritteitä syystä tai toisesta. Tämän kaltaisia kohteita meidän ammattilaisemme on kohdannut paljon, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Me haluamme tehdä kodistasi jälleen puhtaan ja viihtyisän! Siivoojamme käyttävät aina tarvittavia suojavälineitä työssään.

Kalmasiivoukset ovat seurausta ikävästä tapahtumasta, mutta valitettavasti jokainen meistä nukkuu joskus pois. Tällaisten siivousten yhteydessä käytämme laadukkaita desinfiointiaineita kuten Kiilto Pluschlor ja Diversey Oxivir. Mikäli siivouksen yhteydessä tarvitsee asunnosta toimittaa tavaraa pois, onnistuu se myös meidän avullamme. Yleensä asuntoon suoritetaan siivouksen yhteydessä otsonointi eli hajunpoisto, voit lukea siitä lisää sivulta kotisiivoojasi.com/hajunpoistot

Meillä on myös äärimmäisen tiukka vaitiolovelvollisuus KAIKISSA siivouksissamme, joten voit olla täysin huoleti kutsuessasi meidät laittamaan paikat kuntoon.

Käytössämme on ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen pesuaineiden lisäksi alan parhaat desinfiointiaineet, mm. Kiilto Pluschlor ja Diversey Oxivir.

SOITA 040 140 2150 JA PYYDÄ MEIDÄT ILMAISELLE ARVIOKÄYNNILLE!

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen (-60%) palveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja