REMONTTI- JA ALLERGIASIIVOUS

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Moni vuokranantaja vaatii, että asuntoon on tehtävä esimerkiksi allergiasiivous mikäli vuokralaisella on ollut lemmikkejä. Remontti- ja allergiasiivous ovat melko lailla identtisiä keskenään, sillä niin remonttipöly kuin lemmikistä lähtevä ja leijuva eläinpöly/hilse tunkeutuu ja leijuu asunnon joka kolkkaan, nurkkaan, patteriväleihin jne. Allergiasiivouksissa voimme käyttää halutessanne myös täysin hajuttomia Bernerin kotimaisia ”HETI” -tuotesarjan tuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteilla on myös kotimainen Joutsenmerkki sekä ympäristöystävällisyydestä kertova Ympäristömerkki. Siivoojamme käyttävät aina kasvomaskia sekä nitriilikäsineitä työssään.

Allergiasiivouksessa voidaan käyttää lisäapuna ionisaattori -toiminnolla varustettua otsonaattoriamme, jolloin lopputulos on varmasti paras mahdollinen.

Laadimme myös halutessanne todistuksen asianmukaisesti suoritetusta allergiasiivouksesta Teille.

Niin remontti-, kuin allergiasiivouksissamme pyyhimme mm. myös katot ja seinät 2-3 kertaa, jotta sinne ajan saatossa lemmikeistä tai remontin yhteydessä kertynyt pöly poistettua koko asunnosta. Näissä edellä mainituissa siivouksissa työ tehdään käytännössä ”lattiasta kattoon”, jotta allergisen on turvallista mennä. Kuten aiemmin mainitsimme, meillä on myös ionisaattoreita, jolla saadaan vielä lisätehona asunnon ilma puhtaaksi esimerkiksi allergikoille!

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen (-60%) kotisiivouspalveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja