Asunnon tyhjennys & Kuolinpesän tyhjennys Espoo, Helsinki, Vantaa ja Uusimaa

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Asuntojen, varastojen ja kuolinpesien tyhjennykset

Ns. ”Avaimet käteen” -periaatteella toimiminen on mottomme. Asunnon, varaston tai kuolinpesän tyhjennys on Teille helppoa, sillä saatte kaikki palvelut samasta paikasta, esimerkki: henkilö on saanut häädön, tai valitettavasti menehtynyt. Teemme asunnon ja kuolinpesän tyhjennyksen Espoossa, Helsingissä, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Tarjoamme palvelua myös Lahdessa.

Asunnon tyhjennys sekä varaston tai kuolinpesän tyhjennys suoritetaan sukulaisten, omaisten ja ystävien kerättyä talteen arvoesineet sekä muut mahdolliset muistoesineensä. Me voimme suorittaa asunnossa/varastossa olevan lopputavaran toimittamisen Sortti-asemalle asianmukaisesti lajiteltuna.

Toki myös tyhjennyksen yhteydessä, mikäli löydämme mahdollisia arvoesineitä, tai muita esineitä joilla arvelemme olevan Teille esimerkiksi muisto- tai tunnearvoa, otamme ne talteen ja olemme Teihin yhteydessä.

Kokemusta meiltä aina löytyy 5m² varaston tyhjennyksestä lähtien jopa kokonaisen maatilan tyhjennykseen (josta tuli n. 80m³ ja 14 tonnia eli 14 000 kiloa) poisvietävää tavaraa. Mikään kohde ei ole meille siis liian pieni tai liian suuri.

Mikäli tyhjennettävästä kohteesta löytyy tavaraa, jolla ei ole varsinaisesti rahallista arvoa, mutta käyttöarvoa (esim pöytä, tuolit, tv-taso, kirjahyllyt, astiat tmv), lahjoitamme yhteistyökumppaniemme kautta ne mm. vähävaraisille tai kierrätyskeskukselle.

Asunnon tyhjennyksen tai kuolinpesän tyhjennyksen lisäksi tarjoamme myös muita palveluita Espoon, Helsingin, Vantaan, Uudenmaan ja Lahden alueilla. Tarvittaessa voimme suorittaa myös remonttitöitä asunnossa mikäli ne ovat tarpeen, esimerkiksi maalaus, lattian uusiminen tai muut vastaavat työt.

Lue lisää kotisiivoojasi.com/pienremontit

Otsonointi asunnon tai kuolinpesän tyhjennyksen yhteydessä

Mikäli asunnossa on tyhjennyksen jälkeen jokin epämiellyttävä haju, voimme heti asunnon tyhjennyksen jälkeen otsonoida (tehdä hajunpoiston) kyseiseen huoneistoon/tilaan. Otsonointi toimii mm. tupakanhajun, ummehtuneisuuden, lemmikkien hajun, savun hajun yms poistamiseen ko. tilasta. Palvelun voi tilata asunnon ja kuolinpesän tyhjennyksen yhteydessä tai erikseen. Teemme otsonointia toimialueillamme Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Uusimaa ja Lahti.

Lue lisää kotisiivoojasi.com/hajunpoistot

Asunnon tai kuolinpesän tyhjennyksen sekä hajunpoiston jälkeen suoritamme halutessanne asuntoon loppusiivouksen. Näin asunto on valmis uudelle asukkaalle, myyntiin tai kuinka Te haluatte.

SOITA 040 140 2150 JA PYYDÄ MEIDÄT ILMAISELLE ARVIOKÄYNNILLE!

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin saatatte olla oikeutettu kotitalousvähennykseen palveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 1.000.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

luottilaaja