YRITYS

asiakaspalvelu@kotisiivoojasi.com | asiakaspalvelu: 040 140 2150

Siivous- ja Tyhjennyspalvelu Super Oy / Remontti- ja Maalauspalvelu Super / Kotisiivoojasi.com on suomalainen yritys, joka tarjoaa mm. laadukasta koti- ja yrityssiivousta, tilojen/asuntojen tyhjennyksiä (esim. kuolinpesät, häätöasunnot, varastot, jne), otsonointia eli hajunpoistoa pinttyneisiin hajuihin, asuntojen ja liiketilojen sisä- ja ulkomaalauksia, kodin pienremontteja tyytyväisyystakuulla pääkaupunkiseudulla sekä sen kehyskunnissa. Kaikki työntekijämme puhuvat suomea, joka on tärkeää sekä asiakkaan että työntekijän kannalta, me haluamme että Te pystytte kommunikoimaan ammattitaitoisen työntekijämme kanssa suomen kielellä työohjeista, mahdollista erityistarpeista tai vaikkapa ulkona vallitsevasta säätilasta! Toki kaikilta löytyy kielivarastosta myös englanti, osalta myös viro ja venäjä lisäksi.

Ns. ”Avaimet käteen” -periaatteella toimiminen on mottomme, esimerkki: henkilö on saanut häädön, tai valitettavasti menehtynyt. Sukulaisten, omaisten, ystävien kerättyä talteen arvoesineet sekä muut mahdolliset muistoesineensä, me voimme suorittaa asunnossa/huoneistossa olevan lopputavaran toimittamisen Sortti-asemalle asianmukaisesti lajiteltuna. Mikäli asunnossa on tyhjennyksen jälkeen jokin epämiellyttävä haju, voimme heti tyhjennyksen jälkeen otsonoida (tehdä hajunpoiston) kyseiseen asuntoon/huoneistoon/tilaan. Otsonointi toimii mm. tupakanhajun, ummehtuneisuuden, lemmikkien hajun, savun hajun yms poistamiseen ko. tilasta. Tämän jälkeen suoritamme loppusiivouksen ja asunto on valmis uudelle asukkaalle, myyntiin tai kuinka Te haluatte.

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin olette oikeutettu kotitalousvähennykseen palveluistamme. Lisätietoa vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Olemme myös rekisteröityneet Vastuu Group:in rekisteriin, joka tarkoittaa sitä että meillä on ”Luotettava Kumppani” -tunnuksen käyttöoikeus, olemme hoitaneet veromme asianmukaisesti sekä meillä on vastuuvakuutus 500.000€ asti kaikessa toiminnassamme.

Yritykset, vuokranantajat, air-bnb -asuntojen tarjoajat ja esimerkiksi suuret kohteet, pyydä tarjous siivous- tai muista palveluistamme!

luottilaaja